NVH Media

NVH Media is een verzamelnaam van Nick van Hees voor sportfotografie en video-producties.

Ooit begonnen als huisfotograaf bij RKDSV in Diessen en inmiddels bekend bij alle voetbalclubs in de gemeente Hilvarenbeek waar hij op zondag wekelijks langs de lijn zit om fotoverslagen te maken van de wedstrijden in de eigen gemeente. Iedereen weet de foto’s inmiddels te vinden en zijn na plaatsing vrij snel terug te vinden op Facebookpagina’s en instagramaccounts van spelers of clubs.

Inmiddels is Nick ook al weer een paar jaar de vaste huisfotograaf van de Willem II Voetbalacademie, waar hij standaard elke zaterdag te vinden is. Toen hij door een medewerker van Willem II gevraagd werd of hij op aangegeven momenten foto’s zou kunnen maken van wedstrijden hoefde hij daar niet lang over na te denken. Wat begon als een maandelijkse fotoshoot is nu uitgegroeid tot een wekelijks bezoek aan de wedstrijden die op twee locaties gespeeld worden.

Eind 2013 kocht Nick een full HD videocamera en begon spelenderwijs wat reportages te maken van trainingen en activiteiten van de RJO, toen nog een samenwerking van Willem II en RKC. Nu Willem II een eigen Voetbalacademie heeft en zelfstandig is gegaan, zijn de WII VA-Tv reportages niet meer weg te denken. In het seizoen 2014-2015 werden maar liefst 13 reportages gemaakt en door het publiek erg goed bekeken.

Ondertussen is NVH Media bekend aan het worden in de gemeente en staat dezeĀ regelmatig op wat grotere evenementen om video-verslagen of reportages te maken zoals het Liekesfist en Aauwmeutenavond.