ma. mei 29th, 2023

NVH Media

NVH Media is een verzamelnaam van Nick van Hees voor sportfotografie en video-producties.

Ooit begonnen als huisfotograaf bij RKDSV in Diessen en inmiddels bekend bij alle voetbalclubs in de gemeente Hilvarenbeek waar hij op zaterdag en/of zondag wekelijks langs de lijn zit om fotoverslagen te maken van de wedstrijden in de eigen gemeente. Iedereen weet de foto’s inmiddels te vinden en zijn na plaatsing vrij snel terug te vinden op Facebookpagina’s en instagram-accounts van spelers of clubs.

Na zijn avontuur van 9 jaar bij Willem II Voetbalacademie, waar hij standaard elke zaterdag te vinden was, is hij nu wekelijks op verschillende locaties te vinden. Zowel jeugd- als selectiespelers weten hem te vinden en vragen met regelmaat of hij foto’s komt maken. Nick probeert verzoeken zsm te verwerken maar geeft bepaalde clubs/personen voorrang omdat zij hem vaak een wederdienst bewijzen.

Eind 2013 kocht Nick een full HD videocamera en begon spelenderwijs wat reportages te maken van trainingen en activiteiten van de RJO, toen nog een samenwerking van Willem II en RKC, en maakte daarna nog veel reportages van WII VA TV. Ondertussen is NVH Media ook vaak te vinden in de eigen gemeente en staat deze regelmatig op wat grotere evenementen om video-verslagen of reportages te maken zoals het Liekesfist en Aauwmeutenavond. Ook videoclips van jeugdig zangtalent uit eigen gemeente worden regelmatig gemaakt door Nick.